Compartir
2146 visitas
28 març 2018

Celebrada l'Assemblea General Ordinària del 22 de març

 

assemblea general ordinària


El passat 22 de març es va celebrar al Pati Manning de Barcelona l’Assemblea General Ordinària. Una sessió on el Col·legi dóna comptes a la col·legiatura de tota la feina feta durant el 2017.

Durant l’informe de la DeganaConchita Peña, va parlar del nou servei d’Orientació i Borsa de Treball que es dona a la col·legiatura des de principis d’any, de l’aposta continua del Col·legi d’establir vincles amb universitats, entitats i associacions per continuar creixent i establint aliances de futur i de que és el propi Col·legi qui lidera el III Congrés de Serveis Socials Bàsics, entre d’altres.

Igualment va agrair al Consell de Deontologia, als membres de la Revista de Treball Social, a l’Equip 65  i a d’altres grups com el Seminari Permanent d’Història, els grups de treball, a les comissions del Col·legi i les diferents persones col·legiades que tenim designades com a representants en diferents institucions i plataformes, el fer-nos més visibles en la societat.

A l’Assemblea es van aprovar per unanimitat la Memòria general 2017 que va ser presentada per Juanma Rivera, secretari del TSCAT, Mercè Civit tresorera del TSCAT  i Jaume Fort, vicedegà tercer, així com la Memòria econòmica 2017.

L'ordre del dia va ser el següent:

1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària del 14 de desembre de 2017.

2. Informe de la degana

3. Altes i baixes amb data 22/03/2018

4. Donar compte de l’auditoria comptable de l’exercici 2017

5. Traspàs del resultat de l’exercici 2017 a partida de “Reserva voluntària” i aprovació, si s’escau, dels comptes anuals de l’any 2017.

6. Donar compte de la Memòria 2017

7. Varis

8. Precs i preguntes

Veure vídeo de l'Assemblea

Compartir