Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Ja tenim data pel 'Diàleg sobre les aportacions de la Mary E. Richmond al treball social d'avui' ➡️ 6 de març!
Compartir
2771 visitas
27 febrer 2018

Ja tenim data pel 'Diàleg sobre les aportacions de la Mary E. Richmond al treball social d'avui' ➡️ 6 de març!

 

Mary Richmond
centenari
social diagnosis


Com us vam anticipar la setmana passada, per celebrar el primer centenari del diagnòstic social, des del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i conjuntament amb el Consejo General del Trabajo Social, us presentem un viatge contextual a la vida de Mary E. Richmond i a la mateixa història del treball social amb l’exposició itinerant “Mary E. Richmond. Construint teoria des de la pràctica” que es durà a terme del 28 de febrer per la tarda a l’11 de març al Reial Cercle Artístic (Carrer dels Arcs núm. 5).

Anoteu a l’agenda que el 6 de març a les 18.30h teniu una cita amb la història. Conchita Peña, degana del TSCAT i Rosa M. Ferrer, directora de la Revista de Treball Social, us conviden al ‘Diàleg sobre les aportacions de la Mary E. Richmond al treball social d'avui amb motiu del número 211 de la RTS ‘Pensant el diagnòstic social. En homenatge a Mary E. Richmond’, a la Sala dels Atlants del mateix Reial Cercle Artístic.

La Sra. Dolors Colom i Masfret, treballadora social professora i directora del Màster Universitari de Treball Social Sanitari de la Universitat Oberta de Catalunya, juntament amb la Dra. Josefa Fombuena Valero, treballadora social investigadora de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat de València, entrellaçaran les seves idees i punts de vista amb l’objectiu de reflexionar sobre les pràctiques de la nostra professió, com ha evolucionat i sobre què en pensarien les pioneres d’aleshores, entre d'altres qüestions.

El Dr. Xavier Pelegrí Viaña, treballador social i doctor en Antropologia social i cultural, Professor del Grau de treball social a la Universitat de Lleida, serà el conductor d’aquest viatge en el temps.

No deixeu passar aquesta oportunitat de la qual tothom en parlarà! Confirmeu la vostra assistència fent clic aquí.

Notícia relacionada

Compartir