Compartir
2538 visitas
13 febrer 2018

Catalunya, camp de proves del futur

 

catalunya
futur


El congrés participatiu Catalunya i Futur, presentat per la plataforma Exigents.cat  i dirigit per Carbonell i en el qual Núria Carrera, treballadora social va ser-hi present, vol obrir un espai perquè tant organitzacions com individus reflexionin sobre el rumb que haurien de prendre aquests canvis. Les àrees a debatre són diverses: des dels principis constitucionals fins al sistema electoral, les estructures productives que ha de tenir el país, el medi ambient, el sistema educatiu i els mitjans de comunicació, així com les reformes que calen en el món laboral. I, evidentment, la pregunta que ha marcat els debats, les mobilitzacions socials i les eleccions dels últims anys: "Quina hauria de ser la relació amb l'estat espanyol?".

Els actes del congrés s'estendran durant 12 mesos, i acabaran amb sis debats organitzats en sis ciutats catalanes i un acte de cloenda a Barcelona. Al mes de maig se celebrarà, a més, un congrés internacional per obrir el debat a tot el món. 

Llegir la notícia sencera

El proper think tank és el 22 de febrer i es tracta del debat ‘Complementar el nostre sistema de benestar social i reduir les desigualtats’ organitzat pel Congrés, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya on Núria Carrera, vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial, durà a terme la presentació del debat i Conchita Peña, degana del TSCAT, s’encarregarà de la cloenda.

Més informació sobre el debat i inscripcions

 

Compartir