Compartir
3012 visitas
08 febrer 2018

Et presentem el nou Servei d'Orientació i Borsa Treball

 

orientació
borsa treball
tscat
Treball Social


Des del TSCAT et volem assessorar i ajudar en la recerca de feina i/o millora professional, així com també volem defensar la professió davant el mercat laboral. Amb aquesta voluntat, ens plau presentar-te el nou Servei d’Orientació i Borsa de Treball format per un equip professional especialitzat en orientació laboral i RRHH.

Igualment mitjançant aquest nou Servei d’Orientació i Borsa de Treball programarem tallers i activitats gratuïtes per millorar els teus recursos i ampliar les possibilitats d’aconseguir el teu objectiu professional. A més, periòdicament, l'equip professional es desplaçarà a les diferents delegacions per tal que tot el col·lectiu pugueu gaudir del Servei. Si no disposes de gaire temps, t'oferim  la possibilitat de demanar fer les consultes i orientacions via online a través d'Skype.

Si estàs interessada en rebre aquesta orientació a nivell individual, demana’ns cita prèvia a orientaciobt@tscat.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Aprofitem per informar-te que estem treballant en una plataforma informàtica de borsa de treball per tal que puguis gestionar millor les teves candidatures, i per facilitar a les empreses la publicació de les seves ofertes al Col·legi amb l'objectiu d'ampliar les teves possibilitats d’inserció i/o de millora professional.

Seguim treballant per a tu!

Accedir al Servei d'Orientació i Borsa de Treball

Compartir