Compartir
2250 visitas
20 desembre 2017

Presentat el VIII Premi de Recerca en Treball Social Dolors Arteman

 

intervenció comunitària
Model de serveis socials bàsics


La Sala de Conferències del Pati Llimona va acollir el 19 de desembre la presentació del VIII Premi de Recerca en Treball Social Dolors Arteman.

Intervenció comunitària i rol dels Professionals als serveis socials a Barcelona (Catalunya) i Mont-real (Quebec): una anàlisi comparada de Marta Ballester Frago, va ser la recerca guanyadora d’aquesta edició.

Conchita Peña, degana del Col·legi, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i Marta Llobet, directora d’aquesta tesi doctoral, va ser qui va presentar l’acte. A continuació, Marta Ballester, l’autora de la tesis doctoral, va posar en valor la importància del treball comunitari als serveis socials bàsics, que més enllà de la ciutat de Barcelona, han quedat tots ells en un segon pla i va explicar que l’objectiu de la recerca era poder comprendre quin lloc ocupen les pràctiques comunitàries als serveis socials d’ambdós territoris, quins són els factors que expliquen les diferències en l’evolució d’aquestes pràctiquesen cada context, i poder analitzar les característiques en el perfil i el rol dels professionals que desenvolupen aquestes accions.

Descarregar-se el monogràfic

Compartir