Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Encara estàs a temps d'inscriure't al 3r Mòdul del Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar
Compartir
2089 visitas
03 agost 2016

Encara estàs a temps d'inscriure't al 3r Mòdul del Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar

 

mediació
postgrau
uvic


Us recordem que ja estan obertes les inscripcions per cursar el tercer mòdul: Els Conflictes Familiars i la Mediació Familiar, que s’iniciarà el 4 de novembre i durarà fins el 16 de desembre.

El Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar, que es va iniciar el passat 22 d’abril i ha sorgit de la col·laboració entre el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i laUniversitat de Vic (UVIC), es pot cursar per mòduls separats.

Aquest postgrau, que consta de quatre mòduls formatius, pretén ser un referent per a futurs mediadors/es i mediadors/es en actiu amb la finalitat de donar una formació de qualitat, així com ofereix la possibilitat de poder realitzar únicament l’especialitat de Gestor de Conflictes i  Mediador Familiar a través de la realització dels dos mòduls d’especialització, que són el 3r i el 4t, i el treball final. Clica aquí per a tenir informació més detallada.

*Postgrau homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya en l’àmbit de família i part general amb número de referència: 16/2  en la seva edició 2016-2017.

Pots veure tota la informació detallada clicant aquí, així com un argumentari sobre el Postgrau aquí.

Compartir