Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Presentació del monogràfic ‘Treball social amb gitanos' de Carme Garriga
Compartir
4897 visitas
09 juny 2016

Presentació del monogràfic ‘Treball social amb gitanos' de Carme Garriga

 

carme garriga
gitanos


El proper 29 de juny a les 18 hores se celebrarà a la "La Sala" de l’Espai Francesca Bonnemaison la presentació del monogràfic ‘Treball social amb gitanos', de Carme Garriga.

Es tracta d’un recull emotiu i esclaridor, realitzat pel company de vida de la Carme, en Salvador Carrasco, i un homenatge a la seva dedicació, com a treballadora social, que va aprofundir en el seu treball amb la comunitat gitana. Al document es publiquen alguns dels programes d’intervenció social, que la Carme va dissenyar i implementar. Són programes de medicació intercultural i de millora o promoció social de la població gitana, a la que va dedicar tota la seva vida professional.

La benvinguda de l’acte anirà a càrrec de Núria Carrera, degana del Col·legi, Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social, i Diego Luis Fernández, director general de la Fundación Instituto Cultura Gitana del Ministerio de Cultura.

Seguidament, Salvador Carrasco, compilador i autor de les presentacions de cada un dels documents, presentarà el monogràfic. Una intervenció que acabarà amb els parlaments sobre Carme Garriga a càrrec de Teresa Crespo, presidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Juana Fernández, vicepresidenta del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona i Simon Montero, president de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

Finalment es realitzarà l’audició del Gelem-Gelem, l’himne internacional gitano.

Imprescindible confirmar assistència.

Es lliurarà un exemplar a tots els assistents.

Veure programa

Clica aquí per realitzar la inscripció.

Descobreix més sobre Carme Garriga

Compartir