Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Celebració del Dia Mundial del Treball Social i lliurament de la Medalla d'Or del Col·legi 2016
Compartir
2385 visitas
16 març 2016

Celebració del Dia Mundial del Treball Social i lliurament de la Medalla d'Or del Col·legi 2016

 

medalla d'or
dia mundial
Treball Social


El proper 6 d’abril celebrarem el Dia Mundial del Treball Social i farem entrega de la Medalla d’Or del Col·legi 2016. L’acte serà conduit per Lucia Guerrero, Tresorera de la Junta, i a la taula de benvinguda hi participarà Núria Carrera, degana del Col·legi; Maite Fandos, Diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona; Laia Ortiz, Segona Tinenta Alcaldessa de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona; i Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Seguidament es lliurarà la Medalla d’Or del Col·legi 2016, que enguany serà otorgada a Paz Cué PiedraRosa Barenys Martorell i Montserrat Bacardit Busquet. La glossa serà a càrrec de Rosa M. Ferrer, directora de la RTS.

També podrem gaudir de la conferència per part de Begoña Román, sota el títol La lluita pel reconeixement del treball social: una mirada ètica.

L’acte tindrà lloc el proper 6 d’abril a les 18h a La Sala de l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Sant Pere Més Baix, 7).

Llegir nota de premsa

Veure programa

Realitzar inscripció

T’esperem! Pots portar acompanyant!

Compartir