Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | La Plataforma Pobresa Zero pren la veu per primera vegada al Ple d’emergència social del Parlament
Compartir
1879 visitas
09 març 2016

La Plataforma Pobresa Zero pren la veu per primera vegada al Ple d’emergència social del Parlament

 

pobresa zero
parlament
pobresa


El treball social ha estat avui present al Ple d’emergència social del Parlament, que excepcionalment ha donat veu per primera vegada a la Plataforma Pobresa Zero-Justícia Global, de la qual el Col·legi en forma part.

La portaveu de la plataforma, Teresa Crespo, ha pres la paraula insistint en que cal actuar sobre les causes estructurals de la pobresa i les desigualtats i ha recordat les 41 mesures urgents que durant els darrers mesos han presentat als partits polítics de l’actual legislatura i a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Al Ple també han assistit els altres portaveus de la plataforma:  Núria Carrera, degana del Col·legi, Patricia Cantarell, vocal de Lafede.cat i Pepa Muñoz, secretària de la Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector.

Durant el Ple, Dolors Bassa, Consellera de Treball, Assumptes Socials i Família ha agraït “l'important tasca de la intervenció de les treballadores socials en la lluita contra la pobresa”.

Es preveu que el Ple d’emergència social finalitzi dijous 10 de març amb una Declaració Institucional del conjunt de partits polítics de suport al manifest ‘12 fronts en la lluita contra les desigualtats’, que seran incorporats per les diferents comissions parlamentàries.

Podeu llegir aquí tota la compareixença de Teresa Crespo al Ple.

Veure vídeo

Compartir