Compartir
6445 visitas
29 març 2016

Nou Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar

 

postgrau
mediació
conflictes


Us informem que ja està disponible la informació del nou Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar, sorgit de la col·laboració entre el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i la Universitat de Vic (UVIC).

Aquest postgrau, que està coordinat per Eva Noguera, per part del TSCAT, i Marcel Barjuan, per part de la UVIC, ambdós mediadors, pretén ser un referent per a futurs mediadors/es i mediadors/es en actiu amb la finalitat de donar una formació de qualitat, mitjançant la realització de quatre mòduls formatius. La docència es realitzarà presencialment a Barcelona, s’iniciarà el proper mes d’abril de 2016 i finalitzarà al juny de 2017.

També te per objectiu obrir espais formatius d’actualització, ampliació o reciclatge de coneixements a professionals mediadors/es i/o operadors de conflictes en actiu, mitjançant la possibilitat d’inscripció a mòduls solts. Així com la possibilitat de poder realitzar únicament l’especialitat de Gestor de Conflictes i  Mediador Familiar a través de la realització dels dos mòduls d’especialització i el treball final.

Pel que fa a l’equip docent compta amb una llarga trajectòria professional, membres en actiu de serveis i projectes de gestió de conflictes en l’àmbit familiar, i professionals experts en l’àmbit de la família i la docència.

Esperem que aquesta nova oferta de formació sigui del teu interès. Qualsevol dubte o aclariment pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 318 55 93 o el correu catalunya@tscat.cat.

Pots veure tota la informació detallada clicant aquí, així com un argumentari sobre el Postgrau aquí.

*Postgrau homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya en l’àmbit de família i part general amb número de referència: 16/2  en la seva edició 2016-2017.

Compartir