Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Jornada ‘Cap a un nou repte entre migrants i refugiats. Com avançar des del Treball Social’
Compartir
4374 visitas
09 febrer 2016

Jornada ‘Cap a un nou repte entre migrants i refugiats. Com avançar des del Treball Social’

 

migracions
refugiats
jornada


La Comissió de Migracions i Interculturalitat del Col·legi ha organitzat el proper 24 de febrer de 2016, de 9h a 14h i de 15:45h a 18h al Palau Macaya  (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona la Jornada ‘Cap a un nou repte entre migrants i refugiats. Com avançar des del Treball Social’.

Amb aquesta jornada el col·legi vol iniciar un posicionament obert a tota la col·legiatura davant de les dramàtiques situacions que s’estan produint amb les persones refugiades i migrants que estan intentant arribar a Europa i que estan commocionant a la ciutadania.

En aquesta conjuntura sòcio política i econòmica que s’està vivint, com  col·lectiu professional que estem a primera línia en l’atenció a les persones, creiem  que no ens podem quedar al marge d’aquest nou repte. Per això, des de la Comissió de Migracions Interculturalitat, considerem necessari obrir amb aquestes jornades un espai de renovació de discurs ideològic i metodològic de la intervenció professional amb el col·lectiu de persones migrants i refugiades.

L’objectiu de la jornada és obrir un espai  per  debatre i reflexionar sobre les pràctiques que hem fet fins ara en matèria  de migracions i protecció internacional i cap a on hem d’avançar.

L’accés a la jornada és gratuït per a persones col·legiades i precol·legiades, però donat l’aforament limitat és imprescindible inscriure’s.

Pots consultar el programa (s’anirà actualitzant) de la Jornada i tramitar la teva inscripció fent clic aquí.

*Us recordem que, tot i la vaga de metro prevista pel mateix dia, hi ha la possibilitat d'arribar amb Renfe, baixant a la parada d'Arc de Triomf.

Compartir