Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Celebrat el col·loqui de presentació del II Congrés de Serveis Socials
Compartir
1154 visitas
22 desembre 2015

Celebrat el col·loqui de presentació del II Congrés de Serveis Socials

 

congrès serveis socials bàsics


El passat divendres 18 de desembre es va celebrar a la Casa del Mar (c/ d’Albareda, 1 Barcelona) el col·loqui de presentació del II Congrés de Serveis Socials. A les 11 hores es va fer la presentació de l’acte, a càrrec dels representants dels diferents Col·legis organitzadors del congrés: Núria Carrera, Degana del TSCAT, Josep Vilajoana, Degà del COPC, Maria Rosa Monreal, membre de la Junta de Govern del CEESC i Rosa Rodríguez, presidenta del COPEC.

Seguidament, a les 11:45 hores, es va fer la presentació de les conclusions del I Congrés, a càrrec de Maria Rosa Monreal, comissionada del 2013-2014. Per la seva banda, Carolina Pastor, comissionada del  2015-2016, va presentar el II Congrés que es farà al 2016.

A les 12:15 hores es va realitzar la conferència "Impacte de les violències en la vida dels refugiats", a càrrec de Bru Rovira, escriptor i reporter de guerra i Paula Farias de MSF (pendent confirmació). Va moderar José Ramon Ubieto, membre del Comitè Assessor. Finalment a les 13:15 hores es va celebrar una cloenda i es va oferir un brindis als assistents.

Aquest col·loqui va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Departament de Benestar Social i Família; la Diputació de Barcelona l’Ajuntament de Barcelona.

Veure programa

Compartir