Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Jornada: La mediació com a mètode d'intervenció social. Experiències pràctiques.
Compartir
1473 visitas
22 desembre 2015

Jornada: La mediació com a mètode d'intervenció social. Experiències pràctiques.

 

mediació
jornada
intervenció social


El proper dijous 14 de gener de 17 a 19:30h se celebrarà a la Seu Central del Col·legi (Portaferrissa, 18, 1er 1a. 08002 Barcelona) la jornada ‘La  Mediació com a mètode d'intervenció social.  Experiències pràctiques’, organitzada per la Comissió de Mediació del Col·legi amb motiu del Dia Europeu de la Mediació.

Programa de la Jornada:

17:00 h: Presentació i benvinguda a càrrec de Juan Manuel Rivera, secretari del TSCAT i un membre de la Comissió de Mediació.

17:15 h: Conferència "La Mediació i la gestió alternativa de conflictes com a eina de la intervenció social en la família" a càrrec d’Aleix Ripol-Millet, Doctor en Psicologia, mediador en famílies, professor de mediació en diverses Universitats; assessor tècnic i mediador al centre d’atenció a Famílies d’INTRESS. Autor dels llibres  Separació i divorci: la mediació familiar, Famílias, trabajo social i mediación; i co-autor del llibre, Parejas en situaciones especiales.

18:15 h: Taula d’Experiències. Projectes de Mediació i gestió de conflictes en l’àmbit familiar.

  • Projecte Somia de l’Associació INVIA. (Ponent pendent de confirmació)
  • Projecte Singulars. Palma de Mallorca. Maria Amengual, treballadora social i mediadora, responsable del projecte Singulars.
  • Projecte Jo decideixo. Núria Sánchez, treballadora social, mediadora i coach de família.

19:15 h: Informació sobre el possible conveni amb la UVic per a la realització d’un postgrau en resolució de conflictes i mediació familiar.

Aquesta jornada està destinada a mediadores i mediadors professionals de qualsevol àmbit d'intervenció i no professionals interessades en la mediació i la gestió de conflictes familiars.

Es prega confirmació d’assistència a través de info@tscat.cat.

Compartir