Esteu aquí

Inici | Actualitat | Noticies | Publicació del Model de serveis socials bàsics de Catalunya i el Desenvolupament del servei bàsic d’atenció social
Compartir
3370 visitas
22 desembre 2015

Publicació del Model de serveis socials bàsics de Catalunya i el Desenvolupament del servei bàsic d’atenció social

 

Model de serveis socials bàsics
catalunya
atenció social


A continuació trobareu els enllaços públics del Model de serveis socials bàsics de Catalunya i el Desenvolupament del servei bàsic d’atenció social, publicats a la Col·lecció “Eines” del Departament de Benestar Social i Família, amb els números 22 i 23 respectivament.

El número 22, el Model pròpiament dit, esdevé el document marc d’una sèrie de publicacions vinculades i que s’aniran desenvolupant per tal de concretar el model de prestació dels diferents serveis socials bàsics, mentre que el número 23, primera de les publicacions esmentades, concreta el desenvolupament i l’actuació del Servei bàsic d’atenció social, peça clau i porta d’entrada principal del Sistema català de serveis socials.

L’objectiu d’aquest treball és establir un marc ordenador, comú i comprensible, que faciliti i orienti les prioritats que han d’abordar els diferents agents responsables de la planificació, desenvolupament i prestació dels serveis socials bàsics. Aquest Model fixa els mínims necessaris  per dur a terme l’acció social, proposa criteris d’actuació, orienta i possibilita la innovació i la introducció de canvis en els desenvolupaments tecnicoprofessionals. A partir d’aquest marc regulador caldrà anar construint la resta de peces del Model, definint els diferents serveis i dotant els serveis socials bàsics de criteris i d’eines d’anàlisi i gestió comunes i adaptables a les realitats dels diferents territoris de Catalunya.

Clica que per accedir als documents:

Model de serveis socials bàsics de Catalunya

Desenvolupament del servei bàsic d’atenció social

Compartir